Tancar
Tancar
Inici / Trampes, atraients i feromones / Per a insectes voladors / Econex Cromática Amarilla 40 x 25 cm
Econex

Ref. 29778000Econex Cromática Amarilla 40 x 25 cm

Econex Cromática Amarilla 40 x 25 cm-29778000
LlistaAfegir a la llista
Trampa cromàtica adhesiva consistent en una làmina de polietilè resistent a la llum, de 1.000 cm2 (40 x 25 cm), de color groc i amb una quadrícula impresa en negre de 2x2 cm, a les dues cares. La làmina es troba recoberta per ambdues cares amb una cola adhesiva sensible a la pressió, sense dissolvents, protegida aquesta por sengles làmines de paper siliconat translúcid. Es deixa lliure d'impregnació un marge de 1 cm, seguint el costat més llarg a ambdós costats de la làmina, per facilitar la seva manipulació. Incorpora quatre orificis a les cantonades, per facilitar la instal·lació.
La trampa s'activa al retirar la làmina de paper siliconat que cobreix l'adhesiu, i estarà activa les 24 hores del dia amb una duració de 6 a 8 setmanes, o fins que estigui completament saturada d'insectes. Habitualment es penja d'un o dos dels orificis perforats.
Es pot utilit­zar només com a trampa d'atracció cromàtica, o amb esquer de feromona, que unit a l'atracció pel color, augmenta l'eficàcia de les captures. Com a trampa d'atracció cromàtica, és apropiada per la captura de mosca blanca, principalment del gènere Bemisia, i espècies de pugons de la família Aphididae. Si s'utilitzen atraients específics, la trampa pot utilitzar-se per capturar dípters com Dacus (Bactrocera) oleae.
La trampa s'ha d'emmagatzemar en el seu embalatge original en un lloc sec i protegit de l'acció directa del sol.
Dosi 2 a 4 trampes per 1000 m2
Format 40 x 25 cm
Unitats/caixa 250