Actualitat

16/08/2017

Productes

La solució contra la processionària del pi: Ynject Mini

Només cal una sola aplicació a la tardor

La solució contra la processionària del pi: Ynject Mini

La processionària del pi és una plaga molt comuna que afecta diverses espècies d'arbres, especialment els pins. Les erugues tenen el cos recobert de pèls urticants per a persones i animals, que es desprenen amb el mateix moviment de l'insecte o fins i tot amb el vent. Es considera una plaga amb un alt risc per la salut pública.

En l'estadi larvari es creen les tan conegudes bosses de color blanc a les puntes dels arbres, ja que les erugues només mengen les parts més tendres dels pins. Entre els mesos de març i maig abandonen el niu i baixen dels arbres formant les fileres típiques que li dónen el seu nom, perquè semblen una processó religiosa.

Hi ha alguna solució efectiva hi ha per combatre la processionària del pi?

Sí, la solució és Ynject Mini, de Fertinyect, un dispositiu d'aplicació per als tractaments en pins amb endoteràpia a baixa pressió, format per un connector i una ampolla pressuritzada, a la qual s'hi ha d'afegir la dosi necessària de fitosanitari per a injectar en el tronc de l'arbre: Abamectina 1.8% (3.5 ml/Ynject). El més important és realitzar el tractament a la tardor, entre el 15 d'octubre i el 15 de gener.

Ynject Mini contra processionària del pi

Quins avantatges presenta el sistema Ynject?

- És més fàcil d'aplicar: injectant directament al tronc de l'arbre.
- És més flexible: permet aplicar-ho en qualsevol hora del dia i condicions climatològiques.
- És més eficaç i té un efecte durador.
- És més sostenible perquè no despren substàncies nocives a l'ambient.
- Presenta un major estalvi.

Com funciona el sistema Ynject?

És tan fàcil com dosificar l'insecticida, connectar Ynject Mini en el tronc del pi i retirar-lo al cap de tres hores. D'aquesta manera, el pi estarà protegit contra la processionària de forma segura, eficaç i sense desprendre cap producte nociu al medi ambient.

En aquest vídeo del programa de TV "El Jardí de Carles Herrera" el nostre tècnic Josep Ma. de Fàbregues explica com aplicar Ynject Mini en pins:Ynject Mini està disponible en pack de 4 i 56 unitats, així com Ynject inBag, d'aplicació extensiva per a grans superfícies.

Per a més informació, contacta amb nosaltres sense compromís :).

TAMBÉ POTS LLEGIR

01/11/2018

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

El sistema Ynject és la solució contra la processionària del pi

A la tardor és el moment de tractar amb Ynject Mini de Fertinyect, la solució contra la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) amb endoteràpia a baixa pressió. Aquest sistema revolucionari està disponible en format inBag, que...

Més info

27/08/2018

És el moment de plantar faves i pèsols

És el moment de plantar faves i pèsols

Un cop d'ull a les varietats de Semillas Fitó

Arribem a finals d'estiu i comença l'època de sembra de les faves (entre agost i novembre) i els pèsols (entre octubre i desembre). Semillas Fitó disposa d'una àmplia gamma de varietats, segons si les faves es recullen a l'hivern o a l...

Més info

19/03/2018

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

5 solucions de Massó Garden

Les plantes de casa com rosers i altres ornamentals poden patir atacs de fongs, com per exemple l'oïdi, la roia, taques negres, antracnosi... Són plagues domèstiques força habituals però que tenen solució. Massó Garden disposa de ...

Més info