Actualitat

30/10/2017

Llavors

Les mongetes de sempre, ara són de Hild

Núria, Kylie, Rique i la resta de la gamma, ja a la venda

Les mongetes de sempre, ara són de Hild

Tornen les mongetes Núria, Kylie, Rique, Matilda i la resta de la gamma que van posar Nunhems al mercat, i ara es comercialitzaran a través de l'empresa Hild. Es tracta del mateix producte i la mateixa qualitat, ara amb el suport d'una marca alemanya amb gran experiència en llavors des de 1919. Tant Nunhems com Hild són empreses del grup Bayer.

MONGETA DE MATA ALTA PLANA (tipus Perona)

NÚRIA: tradició per l’excel·lència
És una planta vigorosa, amb una producció de gran qualitat i bona adaptació a tot tipus de cultius. Les beines són rectes, molt carnoses, amb una llargada de 18-20 cm i de 16-18 mm d’amplada. És la Perona per excel·lència a la zona del Mediterrani.

KYLIE: alta producció a l’hivern
Planta vigorosa, fàcil de quallar als mesos més freds. Les beines són planes, carnoses, sense fil. Solen tenir una llargada de 18-20 cm i 16-18 mm d’amplada.

RIQUE: la Perona sense ganxo
Planta de vigor mitjà, amb beines planes de 18-20 cm de llargada i 16-18 mm d’amplada, de color verd intens. Es conserva de forma excel·lent.

MONGETA DE MATA ALTA RODONA

MATILDA: alta producció a la tardor i a l’hivern
La planta és molt vigorosa, amb bon afillolat i alt rendiment. Especial per a recollir en calibre molt fi de 6-8 mm o fi de 8-9 mm. Les beines són rodones, amb una llargada d’entre 15-19 cm i rectes, amb textura carnosa, sense fil.

Més detalls sobre les varietats de mongetes Hild a continuació, a l'apartat "Documents".

TAMBÉ POTS LLEGIR

18/10/2017

Massó Garden distribuïrà els productes de la marca KB

Massó Garden distribuïrà els productes de la marca KB

El catàleg per 2018 conté fins a 50 referències noves

Massó Garden presenta a la fira Iberflora de València el seu acord comercial amb Scotts per a distribuïr la marca KB a Espanya. D'aquesta manera, la marca amplia el seu catàleg per 2018 de productes autoritzats en jardineria exterior do...

Més info

21/09/2017

Nou insecticida-acaricida Exitox de Massó

Nou insecticida-acaricida Exitox de Massó

Autoritzat en Jardineria Exterior Domèstica

Comercial Química Massó presenta Exitox, un acaricida-insecticida de llarga persistència que té efecte sobre larves i ous d'aranya roja i altres tetraníquids. Es tracta d'un producte molt esperat, ja que l'aranya roja és una plaga hab...

Més info

18/09/2017

Presentació Dekalb sobre colza

Presentació Dekalb sobre colza

Sembrar colza ofereix múltiples avantatges

El passat dimecres 6 de setembre Dekalb i Martí Agrícola vam organitzar una reunió informativa sobre el cultiu de colza a Sallent. Vam comptar amb la ponència d'Anxo Valiño, responsable de colza Dekalb al nord d'Espanya. Els assiste...

Més info