Actualitat

25/01/2018

Productes

Parlem de la nova línia Naturen by KB de Massó Garden

Fins a 18 noves referències aptes en agricultura ecològica

Parlem de la nova línia Naturen by KB de Massó Garden

El catàleg de Massó Garden per 2018 inclou fins a 50 noves referències dividides en les línies Naturen, Osmocote, Fitosanitaris i Nexa (totes elles antics productes de KB), a més de les novetats pròpies dels productes Massó Garden. En aquest article ens centrarem en la nova línia ecològica Naturen by KB.

Naturen by KB

És una gamma ecològica apta per a jardineria domèstica que la formen 18 nous productes. Són eficaços i respectuosos amb el medi ambient: només contenen matèries primes provinents de la natura, utilitzables en agricultura ecològica i amb eficàcia comprovada en assajos. Alguns dels adobs granulats se serveixen en doypack, un innovador envàs sostenible elaborat amb ingredients biodegradables que se sosté en posició vertical.

NUTRICIÓ NATUREN by KB

Bastonets horta i aromàtiques: aporten nutrició durant 8 setmanes. Cada bastonet és per a una torreta de 10 cm de diàmetre.

Adob horta i fruiters d’1 l: nutrició contínua en format líquid per a l’hort, les maduixeres i els arbres fruiters. Es dissol 1 tap en 2 l d’aigua.

Adob cítrics d’1 l: ideal per a plantes mediterrànies (oliveres, llorer rosat, buguenvíl·lia, palmeres…) i cítrics en torreta o a terra. Es dissol 1 tap en 2 l d’aigua.

Adob hortalisses i aromàtiques de 750 g en envàs doypack: adob granulat per a hortalisses i plantes aromàtiques que ofereix una nutrició d’allibració suau i progressiva durant 3 mesos. Entre 50-150 g/m2 segons tipus de cultiu.

Adob fruiters de 750 g en envàs doypack: adob granulat per a fruiters que s’allibera de forma lenta durant 3 mesos. Entre 50-100 g/m2.

Adob cítrics i plantes mediterrànies de 750 g en envàs doypack: adob granulat d’alliberació lenta durant 3 mesos per a cítrics (llimoner, taronger, mandariner…) i plantes mediterrànies (oliveres, adelfes, buguenvíl·lies, palmeres…). Entre 50-100 g/m2.

Adob rosers i arbustos de 750 g en envàs doypack: adob granulat per a tot tipus de rosers, flors i arbustos que ofereix nutrició progressiva durant 3 mesos. Entre 50-100 g/m2.

Adob hortènsies i acidòfiles de 750 g en envàs doypack: adob granulat per a hortènsies i plantes acidòfiles (rododendro, camèlia, azalea, magnòlia…) que visquin en torreta o a terra. S’allibera nutrició de forma progressiva durant 3 mesos. Entre 2-6 grapats (1 grapat és aproximadament 30 g d’adob) per planta.

Adob universal d’1,5 kg: adob granulat que allibera nutrició durant 3 mesos en tot tipus de fruites i verdures, flors, arbres i arbustos. Entre 50-150 g/m2 en funció de la mida de la planta.

Adob horta en sac de 4 kg: adob d’alliberació lenta de fins a 3 mesos per a hortalisses, maduixeres, arbres i arbustos fruiters. Entre 50-150 g/m2 en funció de la mida de la planta.

Adob gespa de 2,5 kg i en sac de 7 kg: adob granulat enriquit amb magnesi per a obtenir una gespa més verda i nutrida durant 100 dies. 2,5 kg per a 100 m2 i 7 kg per a 280 m2.

Sang seca d’1 kg: afavoreix el creixement òptim i continu de fruites, verdures i gespa. Estimula el creixement de fulles i tiges joves i aporta verdor a la gespa de forma ràpida gràcies al seu contingut en nitrògen (12-0-0), un efecte que es manté de forma progressiva. Limita el risc per cremades en arrels i de lixiviació en el sòl. Entre 25-100 g/m2.

Banya triturada d’1 kg: ofereix una fertilització completa, estimula un creixement òptim i continu dels cultius durant 3 mesos de forma progressiva, limitant el risc per cremades en arrels i de lixiviació en el sòl. Afavoreix l’arrelament de les plantes. Entre 50-125 g/m2.

Extracte d’ortigues d’1 l: activador natural del creixement de les plantes i contra agressions externes com pugons, carpocapsa, àcars, alternària, moniliosi o mildiu. Igual que la resta de la gamma Naturen, es tracta de productes permesos en agricultura ecològica. La dosi és de 0,5-0,9 l/10 m2.

COMPLEMENTS CONTRA INSECTES

Insecticida Max Formigues granulat de 250 g: elimina formigues i caus de formigues de forma ràpida en 3-6 dies des de la ingestió o del contacte amb el producte. La seva eficàcia perdura fins a 1 mes. S’aplica directament al formiguer mitjançant espolvoreig (20 g/formiguer) o regant (40 g/2 l d’aigua/formiguer).

Trampes grogues: trampa cromàtica dissenyada per a capturar insectes voladors de galeries, terrasses tancades, hivernacles i zones exteriors. Disposa d’una capa adhesiva als dos costats de la làmina. És molt fàcil d’instal·lar i és resistent a l’aigua. 1 trampa per cada 10 m2.

ALTRES COMPLEMENTS

Accelerador de compostatge d’1,5 kg: ideal per a facilitar el procés de compostatge dels residus domèstics i afavorir la obtenció d’un compost ric en elements nutritius. Dosi: 50 g/m2 per a restes de gespa, residus domèstics i restes de poda; 200 g/m2 per a restes de compostatge més difícils.

Sabó negre de 750 ml: solució tradicional a base d’oli d’oliva per a netejar la melassa de les fulles de les plantes (restes que dipositen pugons, cotxinilles i mosques blanques). També és útil per a netejar eines del jardí. Es tracta d’una pistola amb una solució ja preparada per a polvoritzar directament sobre les zones a netejar.

Per a més detalls sobre Naturen by KB i la resta de gammes, et convidem a fer un cop d'ull al catàleg Massó Garden 2018.

TAMBÉ POTS LLEGIR

01/11/2018

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

El sistema Ynject és la solució contra la processionària del pi

A la tardor és el moment de tractar amb Ynject Mini de Fertinyect, la solució contra la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) amb endoteràpia a baixa pressió. Aquest sistema revolucionari està disponible en format inBag, que...

Més info

27/08/2018

És el moment de plantar faves i pèsols

És el moment de plantar faves i pèsols

Un cop d'ull a les varietats de Semillas Fitó

Arribem a finals d'estiu i comença l'època de sembra de les faves (entre agost i novembre) i els pèsols (entre octubre i desembre). Semillas Fitó disposa d'una àmplia gamma de varietats, segons si les faves es recullen a l'hivern o a l...

Més info

19/03/2018

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

5 solucions de Massó Garden

Les plantes de casa com rosers i altres ornamentals poden patir atacs de fongs, com per exemple l'oïdi, la roia, taques negres, antracnosi... Són plagues domèstiques força habituals però que tenen solució. Massó Garden disposa de ...

Més info