Actualitat

19/03/2018

Productes

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

5 solucions de Massó Garden

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

Les plantes de casa com rosers i altres ornamentals poden patir atacs de fongs, com per exemple l'oïdi, la roia, taques negres, antracnosi... Són plagues domèstiques força habituals però que tenen solució.

Massó Garden disposa de 5 fungicides en formats diferents en el seu catàleg per 2018, amb un denominador comú: són sistèmics. Què vol dir això? La matèria activa del producte es reparteix a través de la saba de la planta, corregeix els defectes de l'aplicació i, a més, perdura activa durant 3-4 setmanes, la qual cosa permet prevenir reinfestacions. Són 5 referències diferents, que contenen triticonazol en la seva formulació:

Fungicides Massó Garden amb triticonazol


KB Pistola Fungicida Polivalente de 750 ml
Fungicida sistèmic en pistola ja preparada per a usar, per aplicar directament en polvorització. No taca les flors ni les fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v.

KB Aerosol Tratamiento Total de 400 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en aerosol, per aplicar directament sobre les plantes ornamentals. Apte per a plantes d'exterior i d'interior. A més d'oïdi, roia i taques negres, també elimina pugons i altres insectes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

Pistola Tratamiento Total Insecticida Fungicida de 750 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en pistola ja preparada per a usar. Elimina oïdi, roia i taques negres, així com pugons. No taca flors ni fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

KB Tratamiento Total de 100 ml
Fungicida i insecticida sistèmic per a diluïr en aigua i polvoritzar. Té una acció preventiva i curativa contra pugó i altres insectes, així com també contra oïdi, roia i taques negres.
Matèria activa: 7.5 g/l triticonazol, 2,5 g/l acetamiprid.

KB Fungicida Polivalente de 100 ml
Fungicida sistèmic per diluïr en aigua i polvoritzar. Elimina malalties degudes a oïdi, roia, taques negres i antracnosi.
Matèria activa: 10 g/l triticonazol.

Més detalls sobre els productes de Massó Garden en el catàleg per 2018.

TAMBÉ POTS LLEGIR

09/05/2019

Control biològic de plagues amb insectes beneficiosos

Control biològic de plagues amb insectes beneficiosos

Si tens pugó al jardí, posa-hi marietes!

Les plagues de jardins i espais verds es poden controlar fàcilment i de forma natural amb control biològic: es tracta d'introduïr insectes beneficiosos per a reduïr les poblacions de plagues com ara pugó, aranya roja, mosca blanca, psi...

Més info

08/03/2019

Trampa per a recol·lectar la processionària

Trampa per a recol·lectar la processionària

Solució ecològica i efectiva per evitar que les erugues arribin a terra

Amb l'arribada del bon temps l'eruga processionària (Thaumetopoea pityocampa) abandona les bosses dels arbres per enterrar-se al terra. Presentem la trampa Processionary Trapnex L, una solució ecològica i efectiva per a recol·lectar les...

Més info

07/03/2019

Arriba l'N Up, la revolució en nitrogenats

Arriba l'N Up, la revolució en nitrogenats

El nou fertilitzant de Timac AGRO està autoritzat en zones vulnerables

Timac AGRO presenta el nou N Up, la revolució en l'absorció del nitrogen. Es tracta d'un accelerador metabòlic en cultius extensius que permet millorar la producció i la qualitat del cereal. Un adob nitrogenat que, a més, està autorit...

Més info