Actualitat

19/03/2018

Productes

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

5 solucions de Massó Garden

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

Les plantes de casa com rosers i altres ornamentals poden patir atacs de fongs, com per exemple l'oïdi, la roia, taques negres, antracnosi... Són plagues domèstiques força habituals però que tenen solució.

Massó Garden disposa de 5 fungicides en formats diferents en el seu catàleg per 2018, amb un denominador comú: són sistèmics. Què vol dir això? La matèria activa del producte es reparteix a través de la saba de la planta, corregeix els defectes de l'aplicació i, a més, perdura activa durant 3-4 setmanes, la qual cosa permet prevenir reinfestacions. Són 5 referències diferents, que contenen triticonazol en la seva formulació:

Fungicides Massó Garden amb triticonazol


KB Pistola Fungicida Polivalente de 750 ml
Fungicida sistèmic en pistola ja preparada per a usar, per aplicar directament en polvorització. No taca les flors ni les fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v.

KB Aerosol Tratamiento Total de 400 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en aerosol, per aplicar directament sobre les plantes ornamentals. Apte per a plantes d'exterior i d'interior. A més d'oïdi, roia i taques negres, també elimina pugons i altres insectes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

Pistola Tratamiento Total Insecticida Fungicida de 750 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en pistola ja preparada per a usar. Elimina oïdi, roia i taques negres, així com pugons. No taca flors ni fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

KB Tratamiento Total de 100 ml
Fungicida i insecticida sistèmic per a diluïr en aigua i polvoritzar. Té una acció preventiva i curativa contra pugó i altres insectes, així com també contra oïdi, roia i taques negres.
Matèria activa: 7.5 g/l triticonazol, 2,5 g/l acetamiprid.

KB Fungicida Polivalente de 100 ml
Fungicida sistèmic per diluïr en aigua i polvoritzar. Elimina malalties degudes a oïdi, roia, taques negres i antracnosi.
Matèria activa: 10 g/l triticonazol.

Més detalls sobre els productes de Massó Garden en el catàleg per 2018.

TAMBÉ POTS LLEGIR

01/11/2018

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

El sistema Ynject és la solució contra la processionària del pi

A la tardor és el moment de tractar amb Ynject Mini de Fertinyect, la solució contra la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) amb endoteràpia a baixa pressió. Aquest sistema revolucionari està disponible en format inBag, que...

Més info

27/08/2018

És el moment de plantar faves i pèsols

És el moment de plantar faves i pèsols

Un cop d'ull a les varietats de Semillas Fitó

Arribem a finals d'estiu i comença l'època de sembra de les faves (entre agost i novembre) i els pèsols (entre octubre i desembre). Semillas Fitó disposa d'una àmplia gamma de varietats, segons si les faves es recullen a l'hivern o a l...

Més info

22/02/2018

Jornada sobre tractaments sostenibles en espais verds

Jornada sobre tractaments sostenibles en espais verds

Amb la col·laboració de Fertinyect i Idai Nature

Dijous passat Martí Agrícola i l'Agrícola de Vilassar de Mar vam organitzar una jornada dirigida als professionals dels espais verds i la jardineria sobre novetats en tractaments sostenibles, a càrrec de Fertinyect i Idai Nature. Le...

Més info