Actualitat

19/03/2018

Productes

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

5 solucions de Massó Garden

Què puc fer si tinc fongs a les plantes?

Les plantes de casa com rosers i altres ornamentals poden patir atacs de fongs, com per exemple l'oïdi, la roia, taques negres, antracnosi... Són plagues domèstiques força habituals però que tenen solució.

Massó Garden disposa de 5 fungicides en formats diferents en el seu catàleg per 2018, amb un denominador comú: són sistèmics. Què vol dir això? La matèria activa del producte es reparteix a través de la saba de la planta, corregeix els defectes de l'aplicació i, a més, perdura activa durant 3-4 setmanes, la qual cosa permet prevenir reinfestacions. Són 5 referències diferents, que contenen triticonazol en la seva formulació:

Fungicides Massó Garden amb triticonazol


KB Pistola Fungicida Polivalente de 750 ml
Fungicida sistèmic en pistola ja preparada per a usar, per aplicar directament en polvorització. No taca les flors ni les fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v.

KB Aerosol Tratamiento Total de 400 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en aerosol, per aplicar directament sobre les plantes ornamentals. Apte per a plantes d'exterior i d'interior. A més d'oïdi, roia i taques negres, també elimina pugons i altres insectes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

Pistola Tratamiento Total Insecticida Fungicida de 750 ml
Fungicida i insecticida sistèmic en pistola ja preparada per a usar. Elimina oïdi, roia i taques negres, així com pugons. No taca flors ni fulles de les plantes.
Matèria activa: 0.015% triticonazol p/v, 0.005% acetamiprid p/v.

KB Tratamiento Total de 100 ml
Fungicida i insecticida sistèmic per a diluïr en aigua i polvoritzar. Té una acció preventiva i curativa contra pugó i altres insectes, així com també contra oïdi, roia i taques negres.
Matèria activa: 7.5 g/l triticonazol, 2,5 g/l acetamiprid.

KB Fungicida Polivalente de 100 ml
Fungicida sistèmic per diluïr en aigua i polvoritzar. Elimina malalties degudes a oïdi, roia, taques negres i antracnosi.
Matèria activa: 10 g/l triticonazol.

Més detalls sobre els productes de Massó Garden en el catàleg per 2018.

TAMBÉ POTS LLEGIR

27/08/2018

És el moment de plantar faves i pèsols

És el moment de plantar faves i pèsols

Un cop d'ull a les varietats de Semillas Fitó

Arribem a finals d'estiu i comença l'època de sembra de les faves (entre agost i novembre) i els pèsols (entre octubre i desembre). Semillas Fitó disposa d'una àmplia gamma de varietats, segons si les faves es recullen a l'hivern o a l...

Més info

22/02/2018

Jornada sobre tractaments sostenibles en espais verds

Jornada sobre tractaments sostenibles en espais verds

Amb la col·laboració de Fertinyect i Idai Nature

Dijous passat Martí Agrícola i l'Agrícola de Vilassar de Mar vam organitzar una jornada dirigida als professionals dels espais verds i la jardineria sobre novetats en tractaments sostenibles, a càrrec de Fertinyect i Idai Nature. Le...

Més info

20/02/2018

Els professionals de l'horta coneixen Fontelis

Els professionals de l'horta coneixen Fontelis

Es tracta d'un fungicida innovador de la marca Dow DuPont

La setmana passada, Dow DuPont i Martí Agrícola vam presentar el nou fungicida Fontelis® als professionals de l'horta. Va assistir un gran número de persones interessades, donat que el producte actua eficaçment contra malalties habitua...

Més info