Tancar
Tancar
Inici / Repel·lents / Espantaocells Eolo Falcó

Ref. 366480000Espantaocells Eolo Falcó

Espantaocells Eolo Falcó-366480000
L'espantaocells eolo Falcó està dissenyat per dissuadir tot tipus d'aus en granges, instal·lacions industrials i urbanes, ports i aeroports. El seu efecte dissuasiu, espanta les aus de forma instantània i permanent gràcies al seu vol sostingut i continu de només amb una lleugera brisa.

Fabricat en tèxtil tècnic d'alta resistència amb protecció UV, l'Eolo Hawk està equipat amb un pal telescòpic de 5 m o 7 m d'alçada i un monofilament invisible. Les seves varetes de fibra de vidre recobertes de resina els donen solidesa perquè l'eolo Falcó voli i baixi en picat de 10 a 14 metres d'altura simulant un ocell rapinyaire, llançant l'ombra de la seva silueta a grans distàncies.

La superfície de cobertura de l'eolo Falcó és de 1.500 m2 en orografia plana per a qualsevol tipus de cultiu, i zones específiques de zones urbanes, podent realitzar accions de control de plagues.
Composició El kit es compon de la silueta d'un falcó, fixat al pal telescòpic per una línia invisible. L'Eolo Falcó està instal·lat amb qualsevol tipus de estaca o vareta, que amb una inclinació d'uns 70 graus, fixem el màstil telescòpic amb un mínim de tres brides. No l'instal·leu en posició vertical. Per la seva efectivitat aconsellem canviar la ubicació de la zona instal·lada cada 5 o 6 dies, i retirar-la quan la pressió de les aus hagi desaparegut o quan s'hagi acabat la campanya.