Tancar
Tancar
Inici / Fertilitzants / Soluble / Greenfain
Massó Agro

Ref. 372510510Greenfain

Greenfain -372510510
Greenfain és una combinació d'agents humectants del sòl, totalment inofensiu per als cultius i la fauna del sòl, amb un pH neutre, per ser aplicat juntament amb l'aigua d'irrigació en tota mena de cultius. La seva formulació, basada en tensioactius, redueix la tensió superficial de l'aigua i permet que l'aigua ompli els porus més petits de les primeres capes del sòl, porus que en condicions normals d'irrigació no s'omplirien a causa de les seves condicions hidrofòbiques. Un cop Greenfain ha arribat als porus més petits, retorna al sòl hidrofílic durant setmanes, augmentant la capacitat d'absorbir aigua.

Les capes més altes del sòl, on es troba el sistema radicular de la majoria dels cultius, mantenen la humitat per la seva condició hidrofílica que li confereix Greenfain, mentre que les capes inferiors mantenen la seva condició hidrofòbica, produint un major desenvolupament radicular i una millor absorció de nutrients.

PROPIETATS:
- Millora la infiltració de l'aigua en sòls compactats, reduint l'estancament de l'aigua al terreny i les pèrdues per escorrentia.
- Assegura una major transferència d'oxigen cap a les arrels.
- En sòls arenosos, evita les pèrdues excessives per percolació, mantenint l'aigua a les primeres capes del sòl i disponible per al conreu.
- Al mantenir la humitat del sòl es poden ampliar els intervals entre regadius, aconseguint així un estalvi d'aigua i energia.
- L'aigua de pluja percola amb més eficiència al terreny a causa de la persistència de GREENFAIN® durant setmanes.
Composició Formulació basada en tensioactius
Dosi Gespa, cultius hortícoles: 2,5 L/ha (primera aplicació); 1,5 L/ha (següents aplicació). Cultius llenyosos amb arrels profundes: de 2-3 aplicacions segons el tipus de sòl, amb un total de 10-15 L/ha