Tancar
Tancar

Actualitat

30/06/2021

Productes

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Biofertilització i bioestimulació regenerativa per a millorar el cultiu

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

La calor i la falta d'aigua afecta el cultiu de vinya provoquen estrès a la planta i n'afecten el rendiment i la qualitat de la producció. Timac Agro aposta per una tecnologia innovadora en biofertilització i bioestimulació regenerativa, per tal que la vinya arribi a final de cicle en condicions òptimes. Avui parlem de Probital, Supractyl Vigor i Fertileader Viti:

PROBITAL
Probital és una gamma de productes biofertilitzants microbiològics apta per a tot tipus de cultius. Amb el seu caràcter probiòtic enriqueixen la vida microbiana simbiòtica del sòl amb soques exclusives i sel·leccionades per activar processos essencials per al desenvolupament i estimulació del cultiu.

Probital
La gamma Probital està admesa en agricultura ecològica i composta per:
Probital I - BIODISPENSADOR: maximitza el desenvolupament dels cultius amb la seva acció sobre les unitats NPK.
Probital II - BIOTRASLOCADOR: optimitza la qualitat de les collites amb la seva acció traslocadors de nutrients.
Probital III - BIOACTIVADOR: efecte activador i antiestrès. Aplicació foliar i radicular.

SUPRACTYL VIGOR
La gamma de productes Supractyl es caracteritza per ser els primers bioestimulants regeneratius del mercat en incorporar la innovadora supramolècula SMR. És capaç de controlar el fluxe d'aportació de les diferents substàncies bioestimulants que conté en el seu interior i maximitzar la bioestimulació i regeneració.

En vinya, Supractyl Vigor actua com a activador del desenvolupament vegetatiu i de la producció. A més, es tracta d'un bioestimulant admès en agricultura ecològica.

FERTILEADER VITI
Fertileader és una gamma de bioestimulants líquids d'ús foliar amb efecte antiestrès que inclou la tecnologia SEACTIV, per a maximitzar la seva eficàcia i rendiment i que es complementa amb diferents equilibris de macro i microelements per adaptar-se a diferents cultius i situacions. La tecnologia SEACTIV:

1. Acomplexa els nutrients i afavoreix la penetració foliar.
2. Activa els mecanismes de transport dels elements nutritius de la planta.
3. Exerceix un efecte antiestrès tèrmic, hídric i osmòtic.

Contacta'ns i t'informarem d'aquests i altres biofertilitzants de Timac Agro: junts dissenyarem la millor estratègia per al teu cultiu.

Més detalls sobre Probital, Supractyl Vigor i Fertileader Viti a continuació:

Etiquetes:

Fertilització

TAMBÉ POTS LLEGIR

22/09/2021

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

No conté glifosat, ideal contra males herbes, molsa i algues

Un herbicida natural sense glifosat és possible en espais verds: Katoun Gold, de Certis Belchim. Ideal per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins. La fórmula líquida de Katoun Gold amb àcid pelargònic és fà...

Més info

21/07/2021

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Coneix la fava Sofia, varietat millorada de Reina Mora

Anem pensant en la sembra de faves, i Semillas Fitó presenta una novetat molt interessant: la fava Sofia. Es tracta d'una varietat "Muchamiel" millorada de Reina Mora. T'expliquem tots els detalls a continuació: Què és la fava Sofia?...

Més info

11/05/2021

Barreres d'olor per a protegir els cultius

Barreres d'olor per a protegir els cultius

Eficaç contra cabirols, porc senglar, aus i conills

Protegir els cultius és fàcil amb les barreres d’olor: la gamma de productes SEPRA a base de productes orgànics desprenen una forta olor i provoca un efecte repel·lent contra animals com ara cabirols, cérvols, senglars, conills i aus...

Més info