Tancar
Tancar

Actualitat

16/08/2017

Productes

La solució contra la processionària del pi: Ynject Mini

Només cal una sola aplicació a la tardor

La solució contra la processionària del pi: Ynject Mini

La processionària del pi és una plaga molt comuna que afecta diverses espècies d'arbres, especialment els pins. Les erugues tenen el cos recobert de pèls urticants per a persones i animals, que es desprenen amb el mateix moviment de l'insecte o fins i tot amb el vent. Es considera una plaga amb un alt risc per la salut pública.

En l'estadi larvari es creen les tan conegudes bosses de color blanc a les puntes dels arbres, ja que les erugues només mengen les parts més tendres dels pins. Entre els mesos de març i maig abandonen el niu i baixen dels arbres formant les fileres típiques que li dónen el seu nom, perquè semblen una processó religiosa.

Hi ha alguna solució efectiva hi ha per combatre la processionària del pi?

Sí, la solució és Ynject Mini, de Fertinyect, un dispositiu d'aplicació per als tractaments en pins amb endoteràpia a baixa pressió, format per un connector i una ampolla pressuritzada, a la qual s'hi ha d'afegir la dosi necessària de fitosanitari per a injectar en el tronc de l'arbre: Abamectina 1.8% (3.5 ml/Ynject). El més important és realitzar el tractament a la tardor, entre el 15 d'octubre i el 15 de gener.

Ynject Mini contra processionària del pi

Quins avantatges presenta el sistema Ynject?

- És més fàcil d'aplicar: injectant directament al tronc de l'arbre.
- És més flexible: permet aplicar-ho en qualsevol hora del dia i condicions climatològiques.
- És més eficaç i té un efecte durador.
- És més sostenible perquè no despren substàncies nocives a l'ambient.
- Presenta un major estalvi.

Com funciona el sistema Ynject?

És tan fàcil com dosificar l'insecticida, connectar Ynject Mini en el tronc del pi i retirar-lo al cap de tres hores. D'aquesta manera, el pi estarà protegit contra la processionària de forma segura, eficaç i sense desprendre cap producte nociu al medi ambient.

En aquest vídeo del programa de TV "El Jardí de Carles Herrera" el nostre tècnic Josep Ma. de Fàbregues explica com aplicar Ynject Mini en pins:Ynject Mini està disponible en pack de 4 i 56 unitats, així com Ynject inBag, d'aplicació extensiva per a grans superfícies.

Per a més informació, contacta amb nosaltres sense compromís :).

TAMBÉ POTS LLEGIR

22/09/2021

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

No conté glifosat, ideal contra males herbes, molsa i algues

Un herbicida natural sense glifosat és possible en espais verds: Katoun Gold, de Certis Belchim. Ideal per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins. La fórmula líquida de Katoun Gold amb àcid pelargònic és fà...

Més info

21/07/2021

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Coneix la fava Sofia, varietat millorada de Reina Mora

Anem pensant en la sembra de faves, i Semillas Fitó presenta una novetat molt interessant: la fava Sofia. Es tracta d'una varietat "Muchamiel" millorada de Reina Mora. T'expliquem tots els detalls a continuació: Què és la fava Sofia?...

Més info

30/06/2021

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Biofertilització i bioestimulació regenerativa per a millorar el cultiu

La calor i la falta d'aigua afecta el cultiu de vinya provoquen estrès a la planta i n'afecten el rendiment i la qualitat de la producció. Timac Agro aposta per una tecnologia innovadora en biofertilització i bioestimulació regenerativa...

Més info