Tancar
Tancar
Inici / Fitosanitaris / Rodenticides / Pasta fresca / Látigo Alfa 120 g
Massó Paquetería Agrícola

Ref. 35785087Látigo Alfa 120 g

Látigo Alfa 120 g-35785087
LlistaAfegir a la llista
Rodenticida en forma de pasta fresca pel control de ratolins en base a Alfacloralosa. Nou mètode d'acció no anticoagulant. El producte és efectiu contra ratolins amb una sola mossegada. No té resistències conegudes.

QUÈ ÉS L'ALFACLORALOSA?
L'Alfacloralosa és un ingredient actiu utilitzat com a rodenticida que, a diferència dels rodenticides tradicionals basats en actius anti-coagulants, actua com a anestèsic que inhibeix els missatges químics a nivell del sistema central nerviós. Això deixa el cos en un estat de fallida general, creant un desordre de comunicació amb el sistema central nerviós que ocasiona una desregulació de la temperatura corporal que porta a la hipotèrmia de manera molt ràpida, facilitant la mort de l'animal en menys de 24 hores. El producte és efectiu contra ratolins amb una sola mossegada.

L'Alfacloralosa es degrada ràpidament un cop ingerit pel rosegador, la qual cosa contribueix a reduïr la contaminació en animals no diana per acumulació (a altres animals que puguin menjar-se el rosegador afectat).
Composició 4% Alfacloralosa (Pasta fresca).
Format 120 g
Unitats/caixa 24
EAN 8424084007397