Tancar
Tancar

Actualitat

10/12/2020

Productes

Protector biodegradable per a vinya i noves plantacions

Bisodisac és natural, ecològic i resistent

Protector biodegradable per a vinya i noves plantacions

Els rosegadors poden ocasionar greus problemes en ceps i arbres joves. Bisodisac és un protector 100% biodegradable, totalment eficaç i resistent a tot tipus de condicions climatològiques (sol, pluja i vent). També és un bon aliat per a protegir la planta en cas de voler aplicar un tractament herbicida.

El nou protector Bisodisac es degrada lentament en un màxim de 3 anys sense intervenció humana, no cal triturar-lo ni cremar-lo. De fet, si s'enterra es degrada totalment en 2 mesos. Està fabricat amb paper kraft que prové de boscos gestionats de forma sostenible i disposa del certificat PEFC.

A diferència dels protectors de plàstic, el disseny de Bisodisac...
- Permet que l'aire circuli pel seu interior
- Deixa passar la claror per les seves perforacions
- No recrema la planta per exposició directa als rajos de sol (amb el protector de plàstic se sol generar l'efecte lupa i la planta se'n ressent)
- No cal retirar-lo, per això suposa un estalvi d'hores important
- No contamina, és una alternativa natural i sostenible al plàstic

Bisodisac és un protector innovador eficaç i natural de Sodisac, amb una patent única a Europa, ideal per a vinya, arbres fruiters, oliveres, arbres joves en talussos... El protector biodegradable Bisodisac està admès en agricultura ecològica.

Si vols més detalls sobre l'alternativa al protector de plàstic, contacta'ns sense compromís ;). Més avall pots descarregar el folletó informatiu de Bisodisac.

Bisodisac en jardineria

TAMBÉ POTS LLEGIR

22/09/2021

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

No conté glifosat, ideal contra males herbes, molsa i algues

Un herbicida natural sense glifosat és possible en espais verds: Katoun Gold, de Certis Belchim. Ideal per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins. La fórmula líquida de Katoun Gold amb àcid pelargònic és fà...

Més info

21/07/2021

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Coneix la fava Sofia, varietat millorada de Reina Mora

Anem pensant en la sembra de faves, i Semillas Fitó presenta una novetat molt interessant: la fava Sofia. Es tracta d'una varietat "Muchamiel" millorada de Reina Mora. T'expliquem tots els detalls a continuació: Què és la fava Sofia?...

Més info

30/06/2021

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Biofertilització i bioestimulació regenerativa per a millorar el cultiu

La calor i la falta d'aigua afecta el cultiu de vinya provoquen estrès a la planta i n'afecten el rendiment i la qualitat de la producció. Timac Agro aposta per una tecnologia innovadora en biofertilització i bioestimulació regenerativa...

Més info