Tancar
Tancar

Actualitat

22/09/2020

Productes

Rise P Micro, fertilitzant mineral bàsic amb additius microbians

Supera les expectatives dels professionals en espais verds

Rise P Micro, fertilitzant mineral bàsic amb additius microbians

Els avantatges de la gespa natural són molts, especialment per al medi ambient. Els espais verds, les gespes i els camps de golf necessiten una aportació de minerals a través de la fertilització: els productes biològics com Rise P Micro superen les expectatives dels professionals en espais verds.

Rise P Micro és un fertilitzant mineral bàsic amb additius microbians (Bacillus amyloliquefaciens), que proporciona un efecte starter, potencia i protegeix la cabellera radicular de la planta (genera un efecte probiòtic). Per aquest motiu és ideal per a gespes, espais verds i camps de golf.

Avantatges de Rise P Micro:
- Estimula el creixement de les arrels absorbents: fins a un +20% de biomassa radicular. Per tant, la zona de captació dels elements nutritius s'amplia.

- Solubilitza el fòsfor assimilable a la rizosfera: fins a un 28% més de fòsfor assimilable. El Bacillus amyloliquefaciens es multiplica i ocupa la rizosfera: crea un efecte probiòtic que evita que altres fongs s'instal·lin a la gespa.

En el manteniment de la gespa també recomanem l'ús de Greenfain, un agent que s'afegeix a l'aigua de reg i permet fins a un 30% d'estalvi d'aigua: manté la humitat del sòl i, per tant, es pot ampliar l'intèrval entre regs. Tant Greenfain com Rise P Micro compten amb la garantia de la marca Massó Agro.

És important escollir bé el tipus de gespa segons la zona, ja que hi ha varietats que toleren millor la secada i la salinitat. Contacteu amb nosaltres i us assessorarem per a trobar la millor opció.

Més detalls sobre Rise P Micro, Greenfain i varietats de gespa de Semillas Fitó a continuació:

TAMBÉ POTS LLEGIR

22/09/2021

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

No conté glifosat, ideal contra males herbes, molsa i algues

Un herbicida natural sense glifosat és possible en espais verds: Katoun Gold, de Certis Belchim. Ideal per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins. La fórmula líquida de Katoun Gold amb àcid pelargònic és fà...

Més info

21/07/2021

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Coneix la fava Sofia, varietat millorada de Reina Mora

Anem pensant en la sembra de faves, i Semillas Fitó presenta una novetat molt interessant: la fava Sofia. Es tracta d'una varietat "Muchamiel" millorada de Reina Mora. T'expliquem tots els detalls a continuació: Què és la fava Sofia?...

Més info

30/06/2021

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Biofertilització i bioestimulació regenerativa per a millorar el cultiu

La calor i la falta d'aigua afecta el cultiu de vinya provoquen estrès a la planta i n'afecten el rendiment i la qualitat de la producció. Timac Agro aposta per una tecnologia innovadora en biofertilització i bioestimulació regenerativa...

Més info