Tancar
Tancar
Massó Paquetería Agrícola

Ref. 37484000Trampa Orutrap

Trampa Orutrap-37484000
LlistaAfegir a la llista
Trampa específica per a la captura d'erugues de la processionària de el pi, especialment dissenyada i adaptada a la biologia i comportament d'aquesta plaga, d'importants repercussions sanitàries a tot Europa i especialment a la zona del Mediterrani.

La Processionària de el Pi (Thaumetopoea pityocampa) és una plaga que es troba molt estesa en els boscos de pins del Sud i Centre d'Europa. Malgrat el seu nom, també pot trobar-se en avets i cedres.

En la seva fase larvària, les erugues estan recobertes de pèls urticants que es poden desprendre i volar amb l'aire. Aquests pèls són altament urticants i provoquen intenses reaccions al·lèrgiques, que poden arribar a ser molt greus, especialment en nens o mascotes.

A més, durant la seva fase larvària s'alimenta a gran velocitat el que ocasionar greus problemes de defoliació en arbres. Per això ORUTRAP resulta d'especial importància per al control ecològic de la plaga en boscos i jardins, tant públics com privats, per la possibilitat que persones i animals es puguin veure afectats. ORUTRAP actua de manera mecànica, pel que no requereix utilitzar ni atraients ni insecticides.
Composició Cada trampa ORUTRAP conté: - 1 x banda de goma escuma de doble densitat de 200 cm de longitud amb adhesiu a la zona de major densitat - 1 x làmina translúcida de 200 cm - 1 x dipòsit de captures de color marró reutilitzable - 1 x embut de color negre - 1 x falca de goma escuma de baixa densitat - 1 x eslinga amb tancament metàl·lic de 200 cm - 2 x pieza de goma escuma - 2 x peça de cinta adhesiva de doble cara
Format unitari
Unitats/caixa 1
EAN 8424084020211