Tancar
Tancar

Actualitat

01/11/2018

Productes

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

El sistema Ynject és la solució contra la processionària del pi

Ynject inBag Mini, ara amb una nova fórmula de ràpida absorció en 10 minuts

A la tardor és el moment de tractar amb Ynject Mini de Fertinyect, la solució contra la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) amb endoteràpia a baixa pressió. Aquest sistema revolucionari està disponible en format inBag, que ara compta amb una nova fórmula i s'absorbeix en màxim 10 minuts.

Què és Ynject Mini?

Ynject Mini és un dispositiu d'aplicació per als tractaments en pins amb endoteràpia a baixa pressió. Aquest sistema està format per un connector i una ampolla pressuritzada, a la qual s'hi ha d'afegir la dosi necessària de fitosanitari per a injectar en el tronc de l'arbre: 3,5 ml d'Abamectina 1,8%. Només cal una sola aplicació, però és crucial fer el tractament ara a la tardor, entre setembre i gener.

Sistema Ynject inBag Mini
Ynject Mini està disponible en format Professional (packs de 4 unitats) i el sistema inBag (especial per a grans manteniments). La novetat d'enguany és que el format Ynject inBag Mini compta amb una formulació revolucionària que s'absorbeix en màxim 10 minuts.

Per què la processionària del pi és tan perillosa?

Aquest insecte lepidòpter està molt present a la zona mediterrània, i afecta diversos tipus d'arbres, especialment els pins i els cedres. Es considera una plaga amb un alt risc per la salut pública, ja que els pèls urticants de les erugues poden causar lesions, especialment als ulls, a persones al·lèrgiques i mascotes. Pel què fa als arbres, aquest insecte provoca fortes defoliacions que malmeten els exemplars més joves i suposen un fre en el creixement dels arbres més adults i, per tant, els fa més vulnerables davant l'atac d'insectes perforadors.

Què són les bosses blanques que es veuen als pins a l'hivern?

Són els nius de les erugues, que s'instal·len estratègicament a les puntes dels arbres, a les zones més assolellades, i en surten a les nits per alimentar-se. Entre febrer i maig les erugues abandonen els nius i baixen dels arbres formant les fileres típiques que li dónen el seu nom, perquè semblen una processó religiosa. L'eruga del capdavant és sempre una femella, i és ella qui triarà el lloc més adient per a enterrar-se i transformar-se en crisàlide.
Com aplicar i com actua el sistema Ynject
Quins avantatges presenta el sistema Ynject?

- És més fàcil d'aplicar: injectant directament al tronc de l'arbre.
- És més flexible: permet aplicar-ho en qualsevol hora del dia i condicions climatològiques.
- És més eficaç i té un efecte durador.
- És més sostenible perquè no despren substàncies nocives a l'ambient.
- Presenta un major estalvi.

En aquest vídeo del programa de TV "El Jardí de Carles Herrera" el nostre tècnic Josep Ma. de Fàbregues explica com aplicar Ynject Mini Professional en pins:Tens dubtes? Contacta amb nosaltres sense compromís i estarem encantats d'ajudar-te! :)

TAMBÉ POTS LLEGIR

22/09/2021

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

Nou herbicida natural Katoun Gold per a espais verds

No conté glifosat, ideal contra males herbes, molsa i algues

Un herbicida natural sense glifosat és possible en espais verds: Katoun Gold, de Certis Belchim. Ideal per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins. La fórmula líquida de Katoun Gold amb àcid pelargònic és fà...

Més info

21/07/2021

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Torna la temporada de faves amb Semillas Fitó

Coneix la fava Sofia, varietat millorada de Reina Mora

Anem pensant en la sembra de faves, i Semillas Fitó presenta una novetat molt interessant: la fava Sofia. Es tracta d'una varietat "Muchamiel" millorada de Reina Mora. T'expliquem tots els detalls a continuació: Què és la fava Sofia?...

Més info

30/06/2021

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Innovació de Timac Agro contra l'estrès en vinya

Biofertilització i bioestimulació regenerativa per a millorar el cultiu

La calor i la falta d'aigua afecta el cultiu de vinya provoquen estrès a la planta i n'afecten el rendiment i la qualitat de la producció. Timac Agro aposta per una tecnologia innovadora en biofertilització i bioestimulació regenerativa...

Més info