Tancar
Tancar

Els nostres sectors

Espais verds i jardineria

Espais verds i jardineria

Oferim servei i assessorament entre professionals


Com a experts en espais verds, coneixem molt bé els requisits de parcs i jardins i camps de golf. És per això que des de fa més de 30 anys Ajuntaments i greenkeepers confien en nosaltres per a trobar el tractament més adequat en cada cas i fer-ne un seguiment continu, així com per a subministrar-los ràpidament tot allò que necessiten per portar-ho a terme.

Sistemes de tractament innovadors


El sector exigeix sistemes de tractament respectuosos amb el medi ambient i amb les persones. Per això comptem amb el suport de primeres marques, referents en l’àmbit dels espais verds i la jardineria, ja sigui per a controlar plagues a nivell convencional, biològic i de residu zero o per aplicar adobs químics i orgànics.

ET RECOMANEM

Veure tota la documentació
Imatge Espais verds i jardineria
Garden centers i agrobotigues

Garden centers i agrobotigues

Suport tècnic, formació i subministrament immediat


Garantim assessorament tècnic constant en sanitat vegetal, fertilització i llavors i un sistema d’entrega puntual i eficient. Les marques que representem ens permeten disposar d’una àmplia gamma de productes per a consumidor professional i per a particulars, disposin o no del carnet d’aplicador de productes fitosanitaris.
A més, organitzem jornades de formació i presentem novetats entre els professionals d’aquest sector per a conèixer millor el catàleg disponible en nutrició i control de plagues malalties.

Pinso per a góssos i gats


Com a servei integral a Garden centers i agrobotigues, oferim una gamma completa de pinso per a góssos i gats d’alta qualitat a preus competitius.

ET RECOMANEM

Veure tota la documentació
Imatge Garden centers i agrobotigues
Cultius extensius

Cultius extensius

Implicació i compromís en tot el procés productiu


Els agricultors compten amb el nostre equip de tècnics comercials per acompanyar-los en tot el procés productiu des de l’inici: adobat del sòl, elecció de les varietats i optimització dels tractaments. Els assessorem per aconseguir un rendiment òptim en tots els cultius (cereals, colza, blat, vinya, ornamentals…). Estem preparats per afrontar els reptes d’una nova agricultura, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Formació i presentació de novetats


El sector agrícola presenta productes innovadors cada temporada: per això organitzem jornades tècniques i presentem les novetats entre els professionals de l’agricultura.

ET RECOMANEM

Veure tota la documentació
Imatge Cultius extensius
Horta professional

Horta professional

Assessorament de confiança i servei 360º


Fa més de 30 anys que a Martí Agrícola oferim un servei integral basat en la confiança: assessorem a professionals des de la selecció de la llavor, fins a la recol·lecció de producte final. Oferim les millors llavors procedents d’empreses punteres en I+D, que desenvolupen noves i millors varietats cada temporada.

Tractaments innovadors a mida


Elaborem programes de fertilització a mida en els cultius i comptem amb primeres marques en fitosanitaris convencionals, ecològics i de residu zero, així com també controls biològics de plagues.

ET RECOMANEM

Veure tota la documentació
Imatge Horta professional
Vinya

Vinya

Al costat de la nova viticultura i la convencional


La vinya del segle XXI és molt diversificada: biodinàmica, ecològica, convencional, de producció integrada... Sigui quin sigui el tipus de cultiu, acompanyem els professionals en tot el cicle, amb l’objectiu d’aconseguir el millor rendiment i l’excel·lència en la qualitat de producció.

Consulta'ns sense compromís!

ET RECOMANEM

Veure tota la documentació
Imatge Vinya